За нас

bgstock.eu е онлайн магазин за продажба на едро и дребно на почистващи средства, антибактериални кърпички, дамски, мъжки и детски шапки, спортни стоки, дрехи и електроника. Разполагаме с богат разнообразие от модели и с голяма складова наличност. Предлагаме атрактивни пакети на търговци на едро, съобразени с техните изисквания и нужди.

Фирмени данни:

“ЕНИКОМП.ЕУ” ЕООД
ЕИК BG203228477 МОЛ ЮЛИЯ БОРИСОВ Адрес на управление гр. София ж.к. Дружба 2, бл. 301

Често задавани въпроси

Научете повече за начините на доставка и плащане!

Стоката може да бъде изпратена с куриерска фирма Еконт до офис или до адрес.

Доставката се заплаща на куриера при получаване на стоката. Може и да се заплати по банков път , като предварително Ви бъде издадена проформа фактура със стоката. Поръчката може да се заплати и с Кредитна или дебитна карта.

Плащане в брой при доставка до адрес или в Офис на Еконт:

Дължимата сума за стоката и куриерската услуга се заплаща на куриера, извършващ доставката на адреса или при получаване в офис на Еконт.

Срокът за изпълнение на поръчките е до 36 часа, считано от потвърждаването на поръчката от наш служител. Поръчки, получени след 15:00 часа, се изпращат на следващия работен ден..

За поръчки от сайта над 50лв поръчката е безплатна до офис на Еконт, а за пратки под тази стойност, сумата се изчислява при приключването на поръчка с интегрирания модул на Еконт в зависимост до офис или адрес е доставката.При поръчки на едро, цената на доставката се договаря отделно, при изготвяне на индивидуалното предложение.

Вашите лични данни са защитени със сертификат и съгласно изискванията на GDPR. Подробно може да се запознаете с нашата политика за сигурност и условия за ползване на сайта

Предлагаме възможност за пазаруване на едро от нашия онлайн магазин. Направете конкретно запитване и в зависимост от вида на стока и количествата, ще направим специална цена за Вас.

Изпратете ни запитване